Az ország kedvenc nyugdíjasa elorgonálta a Boci, boci tarkát

  • narancs.hu
  • 2024. október 2.

Fekete Lyuk

Sulyok Tamás nem ütött félre.

Sulyok Tamás köztársasági elnök urat nem véletlenül neveztük „a nyugdíjasnak, aki a megvalósult álmot éli Magyarországon”. Ő az, akit nem zökkent ki a napi politika hisztéria, és nem kíván reagálni arra sem, hogy Orbán Balázs az első puskalövésre megadná magát – meg minket – az oroszoknak. Az sem zavarja, hogy van az országban egy 30 (egyesek szerint lassan 40) százalékos párt, amelynek a vezetőjével illene találkoznia.

Tamás bácsi inkább a nyugdíjas éveiből hozza ki a maximumot, és ehhez rendes illetményt is kap – több, mint havi hatmillió forintot.

Megérte? Nekünk mindenképpen. Másképp nem hallhatnánk, hogy október 1-én, A zene világnapján elpüntyögi a Boci, boci tarkát a kedvenc hangszerén, az orgonán.

Hiszen, ahogy írtuk, Sulyok Tamás nem államférfiúi feladatra esküdött fel, egy ennél sokkal nehezebb szerepet vett magára. Azt, hogy 15 millió magyar ember nyugdíjas nagybácsija lesz.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk