"sbfgjgkhgfdesss" című hír söpört végig a KESMA lapjain

  • narancs.hu
  • 2022. május 12.

Fekete Lyuk

A bama.hu-n jelent meg a "hír", a megyei lapok ellenőrzés nélkül átvették.

sbfgjgkhgfdesss címmel közölt "hírt" kedden a kormánypárti médiaholdinghoz tartozó Bama.hu, majd az információt villámtempóban és bárminemű ellenőrzés nélkül vették át a KESMA/Mediaworks lapjai, írja a Media1.

A "hírt" a mecsekalja.tumblr.com találta meg, és először a bama.hu-n jelent meg, majd a Google szerint pillanatokon belül átvette az Sonline, a Duol, a Szoljon, a Veol, a Heol, a Vaol, a Délmagyar, a Boon.hu, vagyis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) / Mediaworks Hungary szinte összes megyei lapja, teszi hozzá a Media1.

A "hírt" az Egyperces című rovatba tették ki. Mint ahogy a lap megjegyzi: "Tulajdonképpen szimbolikus, hiszen megmutatták vele, hogy nagyjából egy-két perc alatt milyen gyorsan tud végigsöpörni a teljes magyar fideszes médiahálózaton egy lejárató anyag, ha a központi szerkesztőségben valaki úgy akarja."

Az "anyag" egyébként május 10-én jelent meg a bama.hu-n, és még május 12-én is kint volt, a reggeli órákban. Csütörtökön dél körül azonban már eltűnt az anyag, most már nem elérhető.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk