Skrabski Fruzsina mozgalmat indít Novák Katalin maradásáért

  • narancs.hu
  • 2024. február 12.

Fekete Lyuk

Az egyik utolsó megmaradt tanácsadó azt szeretné, ne fogadják el a lemondást.

Úgy tűnik, nem csak egy rosszul időzített kiállásról van szó, hanem Skrabski Fruzsina tényleg hisz Novák Katalinban: a kormánypárt kedvenc értetlenkedője és dokumentumfilmese ugyanis egy egész mozgalmat indított azért, hogy Novák maradhasson a köztársasági elnök annak ellenére, hogy szombaton lemondott, miután kiderült, egy pedofilsegítőnek adott elnöki kegyelmet.

„Mindenki írjon a parlamenti képviselőjének, hogy ne fogadja el Novák Katalin lemondását! Akkor a gesztus megvolt, de mi visszakértük”

– írta Facebookon.

Skrabski korábban is jelezte, hogy szerint ilyen erő is méltóság kevesekben van, mint Novákban, ráadásul „nemcsak egy csodálatos elnököt veszítettünk, hanem az összetartásunk és szeretetünk erejét is.”

Azt egyelőre nem tudni, mekkora hatása lesz Novák egyik utolsó tanácsadója javaslatának, de izgatottan várjuk a végeredményt.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.