DVD

Végjáték

  • - kg -
  • 2011. december 12.

Film

Mickey Rourke technikás színész, ugyanazzal a technikával adja a kiégett dzsessztrombitást, mint adta nemrég a ki-égett pankrátort. Amikor a kiégett dzsessztrombitást épp tarkón lőné egy kiégett nehézfiú, indiánok tűnnek fel a kiégett tájban; hogy miért, azt csak ők tudják, de jól megmentik a kiégett dzsessztrombitást.

 

 


 

Így, hogy életben maradt, a kiégett dzsessztrombitás a legközelebbi vándorcirkusz felé veszi az irányt, ahol Rhys Ifans a ceremóniamester - egy kicsit kiégettnek tűnik ő is, de a tűznyelő mellett labdába se rúghat. Ha a kiégett dzsessztrombitást a tűznyelő, a szakállas nő, esetleg az ugyancsak a társulatot erősítő erőművész szöktetné meg a cirkuszból, nyilván más irányt venne a történet, de nem, a kiégett dzsessztrombitást Megan Fox szökteti meg, akinek a hátából angyalszárnyak állnak kifelé. Ízlelgessük kicsit: Megan Fox hátából angyalszárnyak állnak kifelé. Megan Fox szárnyak nélkül is a férfivágyak netovábbja, hát még szárnyakkal; a költői jelenés láttán még Bill Murray nagymenő gengszterszemüvegén is párafoltok kezdenek gyülekezni. Bill már nagyon hiányzott a történetből, az eddigiek természetéből pedig egyenesen következik, hogy egy kiégett alak ő is, jóllakott alvilági ügyvezető. Amikor belekezd annak részletezésébe, hogy miért is hívják őt Happy Shannonnak, az az a pillanat, amikor elfogy a minden Mickey Rourke-marhaságnak és Bill Murray-s bárminek alanyi jogon járó jóindulat. Innentől az se menti e cool-naiv költeményt, hogy Rourke még néhányszor kiég és a szép testű szárnyas színésznő is elkámpicsorodik vagy kétszer.

 

Forgalmazza a Pro Video


Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?