Tévésorozat

A falka tagjai

A rezervátum kutyái

Kritika

Hőseink gyanútlanul hesszelnek az utcán, amikor a semmiből feltűnik egy rivális banda: éjsötét kocsi, baljósan leereszkedő ablakok, ölni képes tekintetek. Az idegenek hirtelen puskát rántanak, majd tüzelni kezdenek rájuk – Compton vagy New York helyett azonban Oklahoma egyik isten háta mögötti részén járunk, ahol őslakos tinédzserek játszanak keményfiúsat.

A festékpatronok tompán puffannak a testeken, a csapat vezére, Bear pont úgy esik össze, mint A szakasz híres jelenetében a híres összeeső. Aztán feltűnik egy indián, aki a dicső múltat, azt a letűnt kort lenne hivatott szemléltetni, amelynek Bear és barátai lennének az örökösei, csakhogy néhány kevésbé bölcs tanács mellett a szellem inkább arról beszél, milyen kemény a mellbimbója, amiért félpucéron kell járnia az örök vadászmezőket. És egyébként sem akkora hős ő, hiszen ott volt ugyan az elődök nagy csatájában, de a lova egy ürgelyukba lépett és agyonnyomta még azelőtt, hogy a harc elkezdődött volna.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

Hóhelyzet van

  • narancs.hu
Csütörtök éjfélig az ország középső részén 5-15 cm-es vizes, tapadó hóréteg alakulhat ki. Tömegközlekedők, home office-osok előnyben.