Szánthó Miklós volt a Fox News karácsonyi ajándéka

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. december 28.

Külpol

Bátorság – üzente az Egyesült Államok konzervatívjainak az Alapjogokért Központ főigazgatója.

A magyar recept az, hogy bátornak kell lenni a woke-őrülettel szemben – mondta Szánthó Miklós karácsonykor Amerika egyik legnagyobb rádiójának, a FOX News Radiónak főműsoridőben. A felvétel egy részét oldalán tette közzé csütörtökön.

Az MTI szemléje szerint az Alapjogokért Központ főigazgatója a rádiónak a magyar konzervativizmusról, „hazánk migrációs politikájának sikereiről, a határvédelemről, valamint arról beszélt, hogyan küzd Brüsszel föderatív tervei ellen a magyar jobboldal, és miért veszélyes, hogy a nyugat-európai elitek szemet hunynak a migráció fölött az illegális bevándorlók szavazataiért cserébe”.

A főigazgató arról beszélt többek közt, hogy Magyarországot, a magyar konzervatív forradalmat az teszi különlegessé, hogy „mi még mindig ragaszkodunk a józan észhez, az Isten, haza, család hármasegység értékeihez”.

Szavai szerint „természetesen a Nyugat részei vagyunk, csak mi normálisak maradtunk”,  „megvédjük zsidó-keresztyén örökségünket, kiállunk a nemzeti identitás és az állami szuverenitás mellett, és természetesen próbáljuk megvédeni a gyermekeket és a családokat a gender-őrülettől”.

Szánthó Miklós szerint a legfontosabb kérdés vagy küzdelem az, amit manapság a brüsszeli „deep state” ellen vívunk a szuverenitásunkért. „Önöknek is megvan a mélyállamuk Washingtonban és a szövetségi kormányban, nekünk is megvan a sajátunk Brüsszelben, az Európai Unióban” – vont párhuzamot a washingtoni és a brüsszeli bürokrácia között.

Szántó szerint  „a brüsszeliták elszakadtak az Európai Unió alapítóinak elképzeléseitől és egy politikai uniót akarnak létrehozni, amely egyre több és több hatáskört akar elvonni a tagállamoktól, és le akarja rombolni azok szuverenitását”.

Magyarország ennek ellenére nem akarja elhagyni az Uniót, mint a britek, inkább el akarja foglalni Brüsszelt. 

Szánthó úgy gondolja, hogy a határ megfelelő védelme egyfajta biztosíték az illegális migráció és az antiszemitizmus terjedése ellen is. A jobboldali, nemzeti érzelmű embereknek nem szabad csöndben maradniuk, ez a magyar történet tanulsága, és hogy bátorsággal fel lehet lépni a woke áramlattal szemben. A magyar jobboldal pedig a motorja szeretne lenni annak a folyamatnak, amelynek a végén a politikába visszakerül a józan ész, és ez lesz a liberálisok rémálma. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk