Vitézy Dávidról kérdezgette Karácsonyt az ATV, egy ponton besokallt a főpolgármester

  • narancs. hu
  • 2024. május 26.

Belpol

Miközben a rakpart jövőjéről tartott sajtótájékoztatót.

A pesti rakparton tartott sajótájékoztatót Karácsony Gergely vasárnap kora délután, és mikor az újságírói kérdések következtek, egyszercsak Karácsony visszakérdezett.

Mint a hvg.hu írja, az ATV riporterének egyik kérdésére után Karácsony arra volt kíváncsi, hogy a saját programjával kapcsolatban is kapni fog-e kérdéseket, vagy az ATV Vitézy Dávid kampánystábjaként akar-e viselkedni.

„Vitézy Dávidon kívül másra is kíváncsi, esetleg az én programommal kapcsolatosan van-e valamilyen kérdése vagy pedig az ATV azt a feladatot tűzte ki magának, hogy Vitézy Dávid kampánystábjaként az általa felvetett kérdésekre kell csak reagálnom, vagy esetleg a saját témáimról is beszélhetek?”

– hangzott el a viszontkérdés a főpolgármester részéről.

A dolog előzményeként Karácsony Gergely a rakpart jövőjéről beszélt:

  • nyolc talajkapcsolatos fát fognak telepíteni a Lánchíd és az Erzsébet-híd között,
  • 400 négyzetéteren vadvirágos területet alakítanak ki árnyékolókkal, öntözőrendszerrel és párakapukkal,
  • valaminta következő ciklusban 18 milliárd forintot különítenének el a klímaadaptív közterületek kialakítására.

Az ATV riportere a tájékoztató után arra volt kíváncsi, hogy egyetért-e Vitézy Dáviddal abban, hogy maradjon-e a Közlekedési Múzeum Budapesten, illetve, hogy ne épüljön meg a mini-Dubaj Budapesten, majd miután válaszolt erre a főpolgármester, és újra megkapta a kérdést, hogy ebben egyetért-e Vitézy Dáviddal, jött Karácsony Gergely fenti viszontkérdése. A videóban az említett jelenetsor 4 perc 11 másodpercnél kezdődik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk