Minden héten forradalom

  • 2014. április 1.

Snoblesse

Szerk.-ben a tenger – beszélgetés az elmúlt négy év legjobb vezércikkeit tartalmazó, új Narancs-könyvről az Írók Boltjában.
false

A Narancsot lehet elölről kezdeni és lehet hátulról haladni, de – mert demokrácia van – akár középtájt is fel lehet csapni a lapot, vagy hagyni, hadd nyíljon ki ott, ahol akar. Aki elölről halad hátrafelé, rögtön megkapja, aki hátulról előre, annak a végére marad A szerk., mely lehet egy hosszú vagy két-három rövid, éppenséggel mit kíván meg az épp aktuális forradalom. A Magyar Narancs elmúlt négy évének mai napig aktuális vezércikkeiből készült válogatás immár a könyvesboltokban van; a Minden héten forradalom című Narancs-könyvről április 3-án 17 órakor az Írók Boltjában Váradi Júlia faggatja Bojtár B. Endrét, Turcsányi Sándort és Bundula Istvánt.

Figyelmébe ajánljuk

Pénzbírságot kért ellenfelére a fideszes polgármester - kis magyar abszurd Bonyhádról

A fideszes polgármester, Filóné Ferencz Ibolya azt kifogásolta, hogy Száraz Zoltán ellenzéki polgármesterjelölt a saját Facebook-oldalán megosztott egy városi szervezésű eseményt. Pedig Száraz a bejegyzésben konkrétan feltüntette, hogy az városi esemény. A helyi és a területi választási bizottság is elég furcsán állt az esethez, ami így a Kúrián folytatódik.