Csomagban adja a Lidl a nem tökéletes zöldségeket

  • narancs.hu
  • 2022. december 12.

Belpol

A novemberben Budapesten bevezetett szokást kiterjeszti egész Magyarországra.

Három és fél kilós, még fogyasztható, de külsőre nem tökéletes zöldségekből és gyümölcsökből álló vegyes egységcsomagokat készít a Lidl, és 399 forintért fogja árulni – írja a Lidlre hivatkozva a Telex

A „Mentsük meg!” élelmiszermentő akciót novemberben Budapesten indította el az áruházlánc. Az ötletet jövő februárig megvalósítják a többi magyarországi üzletben is. 

A Lidl Magyarország közölte, észszerűsíti az élelmiszer-rendeléseket, hogy minél kevesebb legyen a felesleges, végül már megromlott ennivaló, és más folyamatoknál is törekszik arra, hogy csökkentse a szemétbe kerülő ennivaló mennyiségét. A végső lépés az, hogy ami már nem alkalmas fogyasztásra, az komposztként, illetve biogázüzembe kerülve hasznosuljon.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk