Körbezárta a Mi Hazánk a debreceni építkezést

  • narancs.hu
  • 2023. február 24.

Belpol

Így akadályozza az akkumulátorgyár munkálatait.

„Órák óta megbénítottuk a debreceni akkumulátorgyár területén folyó munkálatokat. Mindkét bejáratot lezártuk. Megvédjük a magyar termőföldet” – közölte Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a Twitteren pénteken. 

A párt aktivistái az építési területhez vezető mindkét utat lezárták, emiatt a munka megakadt.

A Telex a demonstrációval kapcsolatban arra emlékeztet, hogy Debrecenben a helyi választási bizottság szerdán elutasította azt a népszavazási kezdeményezést, amely az akkumulátorgyár építéséről kérdezte volna a debreceniek véleményét. Pedig a terv komoly indulatokat váltott ki a helyiek és a közéleti szereplők körében is

A referendumot egy magánszemély mellett a Momentum és a Mi Hazánk kezdeményezte. A két párt fellebbezett a választási bizottság határozata ellen, és a Mi Hazánk benyújt egy újabb kezdeményezést is. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk