Magyar Péter független polgármester- és képviselőjelöltek jelentkezését várja

  • narancs.hu
  • 2024. április 12.

Belpol

Bár pártja saját jelölteket nem állít az önkormányzati választáson, másokat szívesen támogatna.

„Várjuk azon független polgármester- és képviselőjelöltek jelentkezését, akik úgy látják, hogy azonosulni tudnak a Talpra Magyarok Közössége és a TISZA párt céljaival és víziójával” – írta péntek délutáni Facebook-bejegyzésében Magyar Péter.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Magyar Péter csütörtökön arról beszélt, bár pártja, a TISZA az önkormányzati választáson saját jelölteket nem állítana, lesznek olyan polgármesterjelöltek és önkormányzati képviselőjelöltek, akiket támogatnak majd, ha előtte megegyeznek, és az érintettek aláírnak egy etikai kódexet. Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje e-mailben várja a megkereséséket egy önéletrajz és egy rövid koncepció kíséretében.

„Igyekszünk mielőbb visszajelezni és egy személyes találkozó keretében egyeztetni a közös munka lehetőségéről”

– írta posztjában Magyar Péter, majd emlékeztetett, az európai parlamenti képviselői pályázatukra kevesebb mint két nap alatt 538 kiváló pályázat érkezett, amelyek feldolgozás jelenleg is zajlik. Azt ígérte, legkésőbb április 16-án elindítják azt a nyílt szavazást, „amelyen keresztül minden magyar ember beleszólhat a TISZA Párt európai parlamenti listájának összeállításába.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk