Mészáros Lőrinc kedvezményt ad a szegedi nyugdíjasoknak

  • Narancs.hu/MTI
  • 2021. december 13.

Belpol

Akik a Mészáros csoport szegedi fürdőjébe járnak.

Kompenzálja a szegedi nyugdíjasokat Mészáros Lőrinc – közölte a Mészáros Csoport hétfőn az MTI-vel.

A közlemény szerint szegedi nyugdíjasok levélben fordultak Mészáros Lőrinchez, hogy újra a régi kedvezményes bérletekkel vehessék igénybe a Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdő- és wellness-szolgáltatásait.

Bár Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása, de magánszemélyként – így a közlemény – a társadalmi felelősségvállalás jegyében kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, akik így a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlettípust.

A közlemény arra is kitér, a Mészáros Csoport és a tulajdonos karitatív tevékenysége a gyermekekre fókuszál, ugyanakkor mind a tavalyi, mind az idei karácsonyi élelmiszeradományból részesültek egyedülálló, idős emberek is. A nyári nagycsaládos- és egyszülős családok ingyenes üdültetését pedig az idén kiterjesztették a nagyszülőkre is, hogy a pandémia miatti elszigetelődés után újra közös élményt nyújtsanak a többgenerációs családoknak.

A szegedi Napfényfürdő 2018 nyarán került Mészáros Lőrinc érdekeltségébe, miután a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. megvette, a mellette lévő Hotel Forrással, két ausztriai és egy montenegrói szállodával együtt.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mind idegenek vagyunk

  • SzSz

A világtól elidegenedett, magányos filmes hősök lelőhelye filmes tapasztalataink szerint elsősorban a metropoliszok, illetve a kertvárosok.