Százhalombattán se lesz tűzijáték

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 3.

Belpol

A növekedő rezsidíjak miatt.

Sorra mondják le a különböző települések az augusztus 20-i tűzijátékot. Így döntött már Erdőkertes, Székesfehárvár, Kistarcsa, Pécs, Siófok, Szentes, Salgótarján, idén inkább másra költik az erre szánt összeget. Mint arról lapunk is beszámolt, ma jelentette be Márki-Zay Péter, hogy nem lesz tűzijáték Hódmezővásárhelyen sem. Százhalombatta polgármestere, Vezér Zoltán is ma közölte a Facebook oldalán, hogy a települése is elmarad.

A képviselőtestület a rezsinövekedés miatt vizsgálta meg, hogyan tudnának spórolni és online szavazást tartottak a tűzijátékról, amit a résztvevők egyértelmű többsége, 91,6 százaléka nem támogatott.

Mint ismert, a budapesti nagyszabású, Európa legnagyobbja nem marad el. Kovács Zoltán azt próbálta meg elmagyarázni, hogy ebben a pillanatban drágább lenne nem megtartani a tűzijátékot, mint megtartani.

(Facebook/Vezér Zoltán)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk