Szerda este 6-kor tartja programbemutatóját az ellenzék

  • narancs.hu
  • 2022. március 8.

Belpol

Sok halasztás után remélhetőleg most már tényleg van mit bemutatni.

A 444 írta meg, hogy az ellenzéki program nyilvánosságra hozatalát érintő érdeklődésükre az Egységben Magyarországért sajtóosztályától a következő választ kapták:

 „Holnap este 18:00 órától Márki-Zay Péter hivatalos Facebook oldalán és Youtube csatornáján követhetik figyelemmel programbemutatót.”

Mint írják, Márki-Zay Péter először február 17-re ígérte az ellenzék részletes programjának ismertetését, az eseményt ezután február 25-re halasztottak, majd később úgy fogalmaztak, a listaállítás után fogják csak megtartani a programbemutatót. Mivel a listaállítás óta egy újabb hét telt el, ezért fordult a 444 kérdéssel az ellenzék sajtóosztályához.

Bár a közös program részletes bemutatása mindezidáig elmaradt, különböző részterületeken – a rendvédelem, a kultúra, a szociális szféra területén – tartottak sajtótájékoztatókat, ahol a területi programokat is ismertették részben.

A Magyar Narancs az ellenzék médiapolitikája kapcsán alapos interjút készített Polyák Gáborral, a terület ellenzéki kabinetvezetőjével. De végignéztük azt is, hogy mi várható az egészségügyben, a szociális területen, és a kultúrában.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk