Vége a nyaralásnak, úgyhogy adakozik kicsit Mészáros Lőrinc

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 29.

Belpol

200 milliónyi sportszert osztott szét a rászorulók közt a saját márkájának termékeiből.

Minden jel szerint Mészáros Lőrinc is megérezte, hogy kicsit rontott az imidzsén az, hogy a gazdasági válság közepén ő egy minden addiginál nagyobb luxusjachton szórakozott a főleg magyar adóforintokból összerakott pénzéből, ezért most dobott valamit, amivel bizonyára semlegesíti a támadásokat:

200 millió forint értékben, mintegy 70 ezer 2Rule-terméket adományozott rászoruló fiataloknak a Mészáros Csoport Pro Filii Alapítványa rászoruló fiataloknak!

Mészáros egy felcsúti rendezényen jelentette be a hatalmas adományt a saját sportszermárkájából: „A vállalatcsoport fejlődésével kötelességüknek és feladatuknak érezték így is segíteni a rászorulókat” – mondta, hozzátéve, hogy a sportszeradományoknak az is a célja, hogy mozgásra, sportra és egészséges életmódra ösztönözze a fiatalokat.

Ez akkora hír volt, hogy például a köreihez tartozó TV2 Tények névre hallgató hírműsora is fontosnak tartott róla egy beszámolót, de például az állami hírügynökség sem hagyhatta, hogy esetleg valaki lemaradjon róla.

Az ország leggazdagabb embere, Felcsút egykori polgármestere szállította a NER luxussztoriját idén nyárra: a 444.hu fotósa megörökítette, ahogy Dél-Olaszországban feleségével, Várkonyi Andreával és családjával nyaral egy abszolút elitkategóriás jachton, amivel később a francia riviéra felé vették az irányt. A hír akkorát szólt, hogy még a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely is üzent neki finoman azzal kapcsolatban, hogy talán nem most kéne rongyot rázni.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk