Feladvány: Egy hónapja Orbán posztolt róla, ma vele toboroz a sereg. Ki az?

Fekete Lyuk

Segítünk: nem Győrfi Pál, de majdnem.

Orbán Viktor március 27-én meglepően fiatalos lépésre szánta el magát: egy TikTok-videót posztolt a Facebook-oldalára.

A TikTok a fiatalok kedvenc közösségi média alkalmazása, amire rövid, szórakoztató tartalmakat lehet feltölteni. Az elmúlt napokban például Müller Cecília, országos tisztifőorvosnak különös figyelmet szenteltek ezen a felületen, az operatív törzs ihlette videókról itt írtunk részletesebben.

Így lett Müller Cecília a fiatalok kedvence

Az országos tisztifőorvos álmában sem gondolta volna, hogy majd egyszer médiasztár lesz. Müller Cecília országos tisztifőorvos nevét egy hónappal ezelőttig az ország lakosságának csak a töredéke ismerte, viszont az elmúlt hetekben az egyik legkövetettebb közéleti szereplővé nőtte ki magát. Ennek oka, hogy a koronavírus elleni védekezésért felelős operatív törzs a hét minden napján beszámol a járvány aktualitásairól.

Az Orbán posztolta videót Győrfi Dániel készítette, aki Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének, a koronavírus elleni harc reklámarcának a fia. Egészen szellemes volt, és miért is ne használhatná ki egy fiatal tartalomgyártó, hogy jelenleg az apja az egyik legismertebb közéleti személyiség?

 

A Győrfi-duó azonban nem érte be ennyivel és a közelmúltban egy bizarr videót is közzétettek, amelyben a szóvivőt csecsemőként is ábrázolják. Erről számos újság is beszámolt, így a klip 650 ezres nézettséget gyűjtött be, a két videó együtt pedig már 1 millió megtekintés felett jár.

Az ifjabb Győrfi gyorsan az ország egyik legnézettebb influencerévé nőtte ki magát, aminek eredményeként már a Honvédelmi Minisztérium is vele forgat. Így kell hamar eljutni egy miniszterelnöki Facebook-poszttól az állami megbízásig.

Figyelmébe ajánljuk