Szüret 2022/16.

  • Narancs
  • 2022. április 20.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

Engem (…) kizárólag a teljesítmény érdekel. Szerencsére ebben is jól állunk. Jelenleg egy körülbelül negyvenmilliós nemzetnek megfelelő kulturális termékcsomagunk van.

Demeter Szilárd a Demokratának

 

 

A beszélgetésben arról is szó esik, hogy amikor az ember keresi az útját, olyan munkát is elvállal, amire a legtöbben nem is gondolnának. Liptai Claudia így jutott álláshoz egy tenyérjósnál, de ennek meg az a hozadéka, hogy olyan tudást is magára szed az ember, ami éppen egy ilyen szituációban, mint ez a beszélgetés az Aranybástya Étterem asztalánál, hasznos lehet.

Claudia magához is húzza Bogi tenyerét, és arról magyaráz, miközben szakértő szemmel elmélyül a bőrön futó vonalak hálózatában, hogy amennyiben a fejvonal és az életvonal nem találkozik, akkor az illető türelmetlen ember.

Az Index ajánlója Puskás-Dallos Bogi és Liptai Claudia podcastjáról

 

– Nem jutott tovább a Neoton dala a Csináljuk a fesztivált! műsorában. Mit szól ehhez?

– Szerintem a Santa Maria nem a legjobb választás volt erre a versenyre. Még akkor sem, ha ez volt az első Neoton-dal, amely hatalmas nemzetközi sikereket ért el Spanyolországtól Ázsiáig, nem is beszélve az itthoni fogadtatásáról. Ez nem egy habkönnyű sláger, hiszen mi ’79-ben azt énekeltük, hogy „de az se baj, hogy ha felfedezzük Amerikát”.

Interjú Csepregi Évával a Blikkben

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk