Szüret 2023/1.

  • Narancs
  • 2023. január 4.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

Először is, rendkívüli teljesítményt nyújtott Magyarország a parlamenti választáson, hiszen ebben az évben parlamenti választás is volt, és ez most nemcsak egy kormány megalakulásáról szólt, hanem egy valódi szabadságharc is volt. Ezen a választáson meg kellett védeni Magyarország függetlenségét és szuverenitását.

Orbán Viktor év végi sajtótájékoztatójából, Miniszterelnöki Kabinetiroda

 

Bízom benne, hogy az Aranybullával az István, a király rockoperához hasonló, unikális és ikonikus dolog született. A történet lebilincselő, a szakma kiválóságai vitték filmre, a 21. századi filmigényekhez igazodva. Az előzetesből már láthatják a nézők, hogy a képi világa túlzás nélkül felveszi a versenyt a tömegek által rajongott Trónok harcával – hangsúlyozta Veréb Tamás. A színművész elmondta, hálás azért, hogy forgatás közben szélesíteni tudta történelmi tudását is.

Híradó.hu

 

A köztársasági elnök Orbán Viktor miniszterelnökkel való kapcsolatáról hangsúlyozta: egyenrangú, korrekt viszonyuk van, és örömét fejezte ki, hogy ma Magyarországon az ország két vezetője rendszeresen érdemben tud beszélni egymással. Meggyőződése, hogy ez a magyar emberek érdeke – tette hozzá.

A Hír Tv honlapjáról

 

Az államtitkár arról beszélt, hogy a kormány családpolitikájának egyik fontos pillére a munkahely és a család közötti egyensúly megteremtése, intézkedéseik a szülők és nagyszülők mozgásterének növelését, a munkanapok stresszmentesebb megélését és a családok biztonságérzetének növelését célozza.

Az MTI tudósítása a Családbarát munkahely kitüntetés átadójáról

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk