Videón, ahogy durván összeszólalkozott Jakab Péter és a zsadányi polgármester

Kis-Magyarország

Néhány nappal ezelőtt egy kis, viharsarki községben, Zsadányban járt Jakab Péter országgyűlési képviselő, akire kíváncsi volt a polgármester is. Aztán nem maradtak egymásnak adósai.

Országjárása közben a napokban Békésben, a sok hátránnyal küzdő, szegény és alig kétezer lakosú faluban, Zsadányban járt Jakab Péter parlamenti képviselő, a Jobbik volt elnöke, aki most Nép Pártján néven létrehozott saját pártját vezeti. A településen kis megszakítással lassan huszonöt éve Dudás Árpád független, de erősen a Fideszhez húzó politikus a polgármester, aki többek szerint félelemben és fenyegetésben tartja a kiszolgáltatott helyieket. Emellett, ahogy azt annak idején elsőként írtuk meg, „helytörténeti kutatásai” alapján az egykor rendőrként szolgáló Dudás azt „állapította meg”, hogy Attila hun fejedelem fővárosa egykor sehol másutt nem lehetett, mint Zsadányban.

Ezt a teljes honi történész- és régészszakma cáfolja, de ez nem zavarta Dudást abban, hogy uniós forrásból 120 millió forintért helyben felépítse „Attila király fapalotáját”. A történelmi hazugsággal felérő projektet ugyanakkor nem lehet látogatni, mint azt hónapokkal ezelőtt megírtuk.

A Zsadányba látogató Jakab az autójába épp beszállni készülő polgármesterrel kezdett vitázni a nyílt utcán, és számon kérte rajta azt, hogy miért nem lehet látogatni a „fapalotát”,  de azt is a fejéhez vágta, hogy egy ilyen szegény faluban ennyi pénzből ilyen idegenforgalmi fejlesztést valósított meg. 

A keresetlen kifejezésektől és a megemelt hangú vitából az sem hiányozhatott, hogy vajon igaz-e vagy sem az, amiről szintén lapunk számolt be, hogy a nyáron a helyi temető egy részét bekerítették, és ott birkák legeltek, valamint ott, a sírok között végezték el dolgukat is

Dudás Árpád azt mondta, be kell jelentkezni telefonon a fapalota látogatásához, bunkónak nevezte Jakabot, amiért az letegezte, és egy ponton Goebbelshez, a náci propagandaminiszterhez is hasonlította a politikust. 

A honi közbeszéd állapotáról közöl egy pillanatfelvételt ez az alig két perces videó.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk