Orbán Viktor: "Több, mint megérdemelt győzelem"

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 26.

Külpol

A miniszterelnök a Facebook-oldalán éljenezte Meloni győzelmét.

"Bravo, Giorgia!" - posztolt egy lazulgató közös fotó kíséretében Orbán Viktor A közösségi oldalán, így gratulálva Giorgia Melininak, akinek szélsőjobboldali pártja megnyerte az olasz választásokat. 

A kép mellé Orbán azt írta, "több, mint megérdemelt győzelem. Gratulálok!".

Az olasz választások megnyerésével Giorgia Meloni Olaszország első női miniszterelnöke lett, és várhatóan a második világháború óta a leginkább jobboldali kormányt fogja megalakítani az országban.

Az, hogy Orbán Viktor nagy hanggal gratulál Meloninak, persze nem meglepő. Orbán Viktor és Giorgia Meloni egyre szorosabbrafűződő politikai kapcsolatáról korábban lapunk is beszámolt:  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!