Trump megint nekiment a klímaváltozásnak
trump.jpg

Trump megint nekiment a klímaváltozásnak

  • narancs.hu
  • 2019. január 29.

Külpol

Az elnök épp fázik, tehát szó sem lehet globális felmelegedésről.

Január van, az északi féltekén ez a telet jelenti. Amerikában is így van ez, a közép-nyugaton pedig rekordhideg érkezik. Ez pedig kiváló alkalom volt arra, hogy Donald Trump amerikai elnök ismét megossza a világgal azon nézeteit, mi szerint a klímaváltozás és a globális felmelegedés kamu. Naná, hogy a Twitteren.

„A gyönyörű középnyugat, ahol éjszaka a hőmérséklet eléri a rekord - 60 fokot (megj: ez Celsiusban -51 fok). A következő napokban még hidegebb lehet. Perceket sem lehet eltölteni odakint. Mi a fene van a Globális Felmelegedéssel? Légy szíves gyere vissza hamar, szükségünk van rád!“

Szerencsére az elnöki üzenetet felkapó Axios szerzője, Andrew Freedman röviden elmagyarázza az elnöknek, hol sántít a gondolatmenet. „A bolygónk egésze sokkal melegebb, mint lennie kéne. A kutatók szerint a hidegbetörések az USA egyes részein semmiképp sem cáfolják a

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.