Nem léphet fel Pottyondy Edina a gyulai művelődési házban

  • narancs.hu
  • 2023. április 14.

Kultúra

De lehet, hogy ősszel végül megtarthatják a „technikai okból” lemondott előadást.

Lemondták Pottyondy Edina humorista-youtuber fellépését a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban - írja a Telex. Az alkalmat május 3-ra tervezték és több mint hatvan jegyet eladtak már rá. A művelődési ház nem közölte a művésszel, hogy pontosan milyen okból törlik az előadást, technikai okra hivatkoztak. Az esemény szervezője, a Dumaszínház újabb időpontot kért, de se májusra, se júniusra nem akartak adni. Végül a művház rendezvényszervezője telefonban elismerte: ezt az előadást soha nem szeretnék fogadni.

A Telex beszélt a rendezvényszervezővel, aki megerősítette, hogy a program elmarad, de nem volt hajlandó válaszolni a kérdésre, hogy miért. A felvetésre, hogy politikai okból mondják-e le az éles, szarkasztikus bírálatáról és kormánykritikus hozzáállásáról ismert Pottyondyt, azt mondta: ezt nem kommentálja.

Végül írásban is válaszoltak a Telexnek, abban úgy fogalmaztak, nyitottak egy szeptemberi vagy októberi időpontra.

Pottyondy legutóbb akkor került be a hírekbe, amikor Nacsa Olivér azt mondta vele kapcsolatban, a humor nem női műfaj. Pottyondy válaszul humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának nevezte a nyíltan Fidesz-támogató férfi kollégát.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk