Levette a műsorról a TV2 az Elk*rtukot

  • narancs.hu
  • 2022. január 18.

Mikrofilm

Mégse vetítik le vasárnap este a filmet. 

Még január elején derült ki, hogy a TV2 máris műsorra tűzte a 2006-os őszi eseményeket "feldolgozó" Elk*rtuk című filmet, amely tavaly októberben került a mozikba Keith English rendezésében és Kálomista Gábor producer közreműködésével.

Akkor arról volt szó, hogy a műsor szerint most vasárnap, január 23-án 21:20-kor vetíti a csatorna a filmet, a SorozatWiki azonban kiszúrta, hogy már más szerepel a vasárnap esti időpont mellett, a kurzusfilm helyett a Valami Amerika 3-at fogja adni a TV2. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi áll a műsorváltozás hátterében. 

Októberi bemutatása óta fideszes politikusok egyébként igyekeztek mindent megtenni, hogy minél többen megnézzék a filmet, számos ingyenes vetítést is szerveztek belőle és diákokat is elvittek rá, de a film vetítéseiből is több helyen politikai kérdés lett, miközben a közrádió tényként kezelte a film összeesküvés-elméletét is

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk