Visszhang: koncert

Thievery Corporation

Visszhang

Még csak három év telt el azóta, hogy Rob Garza és Eric Hilton Washington DC-ből származó, elektronikus zenét játszó duója legutóbb Budapesten járt, de az­óta sok minden történt velük.

2020-ban új albummal jelentkeztek, amelyen a már korábban ki­adott dalaikat csomagolták újra, szimfonikus hangzást kölcsönözve az addig inkább dub, lounge, acid jazz, illetve indiai és brazil népzenei motívumokkal teletűzdelt számaiknak. A koronavírus-járvány miatti koncertmentes éveknek véget vetve újra turnéra indultak, és ahogy 2019-ben, az idén sem okoztak csalódást a Budapest Parkban összegyűlt tömegnek. A duó híres arról, hogy számos zenésszel kollaborál egyszerre, egyfajta kommunaként működve. Ezúttal is velük énekelt az argentin Natalia Clavier és az amerikai rapper, Mr. Lif, illetve a zenekarral több mint húsz éve fellépő Loulou Ghelichkhani és a roppant energikus Racquel Jones, aki vagány stílusával és karcos hangjával simán ellopta a show-t.

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

„Elindult a hír, hogy a Samsung vásárolta meg” – milyen üzem létesül az őrbottyáni téglagyár helyén?

Új tulajdonosa akadt az őrbottyáni téglagyárnak, ahol az eddigiektől eltérő tevékenység folyik majd. Rögtön elindultak a találgatások, hogy kinek az érdekeltségébe került az üzem. Az önkormányzat igyekszik megnyugtatni a lakosságot: az eddig ismert információk szerint nem lesz akkumulátor-feldolgozás, sem veszélyesanyag-raktározás.