A fideszes polgármester orális szexet kért pár ezer forintos kölcsön fejében

  • narancs.hu
  • 2019. április 9.

Belpol

A vécébeli jelenetet azután felvették és közreadták.

Egy alföldi falu fideszes polgármestere szexuális szolgáltatást kért egy gyermekét egyedül nevelő asszonytól, pár ezer forintos kölcsön fejében - olvasható a Népszava riportjában.

Az asszony – nevezzük Elzának - pszichiáterhez hordja három év körüli kislányát: a gyerek nem visel el magán semmiféle ruhát, ha ilyesmit adnak rá, magából kikelve üvölteni kezd. Óvodába kéne vinni, máskülönben nem kapják meg utána a családi pótlékot. Az intézményben azt mondták, takarja be pokróccal a gyereket, s vigye be úgy, ott meg majdcsak felöltöztetik valahogy, de az anya szerint a kislányt nem lehet megérinteni sem.

A neurológiai vizsgálattól, s a felírt gyógyszerektől várnak javulást, a gyógyszer azonban drága. Ráadásul a gyerek nemrég elkapott egy bakteriális fertőzést is, fájt a gyomra és lázas lett, antibiotikumot írtak fel neki, de az asszonynak nem volt pénze kiváltani azt. Szociális segélyből tartják fent magukat, meg az édesapja közmunkás béréből, s ha az óvodás gyerekre nem is, iskolás korú fia után kap még egy kis családi pótlékot.

Az asszony kétezer forintot akart kérni a polgármestertől, aki állítása szerint azt mondta neki, hogy majd este a kocsmájában adja oda. Ám ott már azt mondta, csak szexuális szolgáltatásért cserébe adja oda a pénzt. – Vagyis hogy orálisan kell kielégítenem. Így mondta pontosan. És ad érte 15 ezer forintot. Ebbe melyik anya nem menne bele a gyereke érdekében? – mesélte el a Népszavának az asszony.

A polgármester azt kérte tőle, hogy menjen be a privát vécéjébe, majd maga helyett beküldte két emberét, akik neki dolgoznak a kocsmában. Az asszony megfogalmazása szerint a „dolgot megtette”, majd kiment, újból leült egy székre és várta a pénzt. Hamarosan kiderült, hogy a vécébeli jelenetet felvették és közreadták. Ráadásul a pénzt se kapta meg, kidobták a kocsmából és még utána is köptek.

Feljelentést tett, pedig tudja, hogy majd azt híresztelik róla a faluban, hogy prostituált. De ő nem akar egész életében azon rettegni, hogy mikor kerül fel a videó az internetre és nem akar újra meg újra megalázkodni mások előtt.

A kormánypárti polgármester nem válaszolt a Népszava kérdéseire. Az asszony az illetékes járási ügyészségen feljelentést tett személyiségi jogainak megsértése miatt. A nyomozás elindult, a Népszava úgy tudja, az egyik érintett telefonját már lefoglalta a rendőrség.

Figyelmébe ajánljuk