Szombat délután tart kormányinfót Gulyás Gergely

  • narancs.hu
  • 2023. február 24.

Belpol

Egyelőre csak találgatni lehet, mit jelent majd be a kormány a szokatlan időpontban.

Szokatlan időpontban, szombaton délután egy órakor számol be a kormány döntéseiről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő – írja a 24.hu.

Az elmúlt hónapokban máskor is előfordult már, hogy a szokásos, csütörtöki időzítéstől eltérően váratlan időpontra tartottak kormányinfót: július 30-án szombaton a benzinárstop szigorítását jelentették be, szeptember 17-én, szintén egy szombati napon pedig meghosszabbították a benzin- és élelmiszerárstopot. A benzinárstopot december elején kivezették, az élelmiszerárstopokat pedig azót április végééig meghosszabbították.

Orbán Viktor péntek reggeli interjújában arról beszélt, hogy a kormánypárti frakció zúgolódása ellenére támogatja Svédország és Finnország felvételét a NATO-ba, így könnyen lehet, hogy az erről szóló döntés lesz a téma szombat délután.

A hvg.hu a meghirdetett kormányinfóval kapcsolatban arra is emlékeztetett, a Fidesz ezen a héten balatonfüredi Hotel Füredben tarott kihelyezett frakcióülést, és bár a szombati kormányinfó meghívója nem árulta el, hogy milyen témában hívták össze a sajtótájékoztatót, Orbán Viktor a múlt heti évértékelőjében minden eddiginél szigorúbb „gyermekvédelmi” jogszabályokat ígért, ezért az is lehetséges, hogy erről lesz szó.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk