Szombat délután tart kormányinfót Gulyás Gergely

  • narancs.hu
  • 2023. február 24.

Belpol

Egyelőre csak találgatni lehet, mit jelent majd be a kormány a szokatlan időpontban.

Szokatlan időpontban, szombaton délután egy órakor számol be a kormány döntéseiről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő – írja a 24.hu.

Az elmúlt hónapokban máskor is előfordult már, hogy a szokásos, csütörtöki időzítéstől eltérően váratlan időpontra tartottak kormányinfót: július 30-án szombaton a benzinárstop szigorítását jelentették be, szeptember 17-én, szintén egy szombati napon pedig meghosszabbították a benzin- és élelmiszerárstopot. A benzinárstopot december elején kivezették, az élelmiszerárstopokat pedig azót április végééig meghosszabbították.

Orbán Viktor péntek reggeli interjújában arról beszélt, hogy a kormánypárti frakció zúgolódása ellenére támogatja Svédország és Finnország felvételét a NATO-ba, így könnyen lehet, hogy az erről szóló döntés lesz a téma szombat délután.

A hvg.hu a meghirdetett kormányinfóval kapcsolatban arra is emlékeztetett, a Fidesz ezen a héten balatonfüredi Hotel Füredben tarott kihelyezett frakcióülést, és bár a szombati kormányinfó meghívója nem árulta el, hogy milyen témában hívták össze a sajtótájékoztatót, Orbán Viktor a múlt heti évértékelőjében minden eddiginél szigorúbb „gyermekvédelmi” jogszabályokat ígért, ezért az is lehetséges, hogy erről lesz szó.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

Dobosviccek

„Srácok, van kedvetek meghallgatni a szerzeményeimet?”, szól az egyik legelcsépeltebb dobosvicc csattanója. A közvélekedés szerint a dobosok tipikusan háttérbe húzódó, nem túl izgalmas figurák, de ahogy Dave Grohl, Phil Collins, Don Henley vagy akár Szikora Róbert példája mutatja, megfelelő tehetséggel és szorgalommal belőlük is lehetnek nagy sztárok. Az elmúlt hetekben két neves angol zenekar dobosa is szólóalbumot jelentetett meg – mindkét lemezre érdemes időt szakítani.