Szüret 2022/6.

  • Narancs
  • 2022. február 9.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi. 

Önmagában, hogy Magyarországot érdemes és fontos kritizálni, az azt mutatja, hogy van súlya meg tekintélye Magyarországnak.

Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában

 

A napokban az ellenzéki pártok propaganda-sajtója támadásokat indított a CÖF–CÖKA ellen egy olyan plakátkampány miatt, amelyhez jogilag nincs köze. A Soros-féle NGO-k, vagy éppen Hadházy Ákos D-kategóriás megélhetési politikussal az élükön emellett vitatják a plakátok jogosultságát, a Warner Bros. karaktereinek felhasználására hivatkozva. Az, hogy a magyar ellenzék, a sajtója, az NGO-i külső érdekeket védenek nem újdonság, de attól még visszataszító. (…) De, hogy a szólás és vélemény szabadságát is vitatják, nos az már inkább szánalmas és beteges.

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleményéből

 

Az Európai Baloldal írásos együttműködési javaslatot tett az ISZOMM párt delegációjának, de onnantól kezdve semmilyen formában nem érkezett erre érdemi válasz. Most az ISZOMM bejelentése a Thürmer-párttal való együttműködésről megkérdőjelezi meghirdetett politikájuk komolyságát. (…) Egy év telt el azóta, hogy a Thürmer-párt hetilapja 2021. január 23-ai címlapján Szanyi Tibort, az ISZOMM vezetőjét „rózsaszínként” és alkoholistaként illusztrálta, amely ékes bizonyítványa a párt jellemének.

Az Európai Baloldal közleményéből

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk