A besúgó, Top Gun, Yellowstone – ezekkel a tartalmakkal érkezik Magyarországra az új streamingplatform

  • narancs.hu
  • 2023. február 1.

Mikrofilm

A SkyShowtime havi 1999 forintba kerül majd.

Február 14-től itthon (és Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában) is elérhetővé válik a SkyShowtime nevű stramingszolgáltatás, derült ki a cég közleményéből. Mindössze három hónappal azután, hogy az RTL is elindította sajátját, újabb szereplő lép tehát be a hazai piacra.

A szolgáltató a Paramounthoz tartozó Showtime és a Comcast Sky csoportjának közös tulajdona, amelyet kifejezetten az európai piacra szabtak: azokban az országokban indult el vagy tervez elindulni, ahol a Sky-nak már vannak működő tévécsatornái. Tengerentúlon ehelyett a Peacock, valamint a Paramount+ nevű platformok működnek.

Ezek tartalmai mellett a SkyShowtime hozza el Magyarországra a Universal és a Paramount filmjeit és sorozatait, valamint a Nickelodeon, az immár új logóval hasító DreamWorks Animation és a Sky Studios tartalmait is. Ígéretükhöz híven helyi saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínálnak majd, egyelőre viszont 21 saját gyártású tartalmat vásároltak az HBO Maxtól – jó hír, hogy ezek között van A besúgó is, amely az HBO átrendeződése miatt került le annak streamingjéről és vált elérhetetlenné. Emellett cseh (Czech It Out; The Sleepers), román (Hackerville; One True Singer; Ruxx; Tuff Money) és horvát (Siker) sorozatok is érkeznek majd. A platform első két, saját gyártású sorozata a cseh Winner és a lengyel Warszawianka lesz.

Már indulástól kezdve nézhető majd a platformon Michael Bay legújabb filmje, a tavalyi Rohammentő; a Downtown Abbey: Egy új korszak; a Jurassic World: Világuralom; a Ray Donovan: The Movie; Az északi; A rosszfiúk című animáció, vagy épp a múlt év egyik legnagyobb mozis sikere, a Top Gun: Maverick.

Ami a sorozatokat illeti, érkezik a tengerentúl legnézettebb kábeltévés sorozata, a westernérzést szappanoperába bújtatva feltámasztó Yellowstone (itt írtunk róla bővebben), valamint spinoff-sorozatai, az 1883 és az 1923 (az eredeti sorozat és az előbbi magyar származású operatőr-rendezőjével interjúztunk is); a tévében maffiózóként debütáló Stallone; olyan krimik mint az American Gigolo és a Mayor of Kingstown; a Vampire Academy és a Star Trek: Strange New Worlds. A következő hónapokban debütál majd a Minyonok: Gru színre lép, a Belfast, a Mosoly és a Fekete telefon.

A szolgáltatás ára havi 1999 forint lesz – pont annyiba kerül tehát, mint az RTL+, de kevesebbe, mint a Netflix alapcsomagja (2490 forint), az HBO Max (2390 forint) vagy a Disney+ (2490 forint) havi előfizetése.

Itthon továbbra is az Amazon Prime marad a legolcsóbb streaming a maga 899 forintos havidíjával.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk