Korábbi népszerű sorozat folytatódik, most a Netflixen

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 3.

Mikrofilm

Tizenkét évvel az utolsó évad után visszatér a Tuti gimi.

Futószalagon érkező újdonságok ide vagy oda, a nézők az adatok szerint még mindig a régi jól ismert sorozatokért vannak oda. Épp ezért egyáltalán nem meglepő, hogy sorra élesztik fel a mára klasszikusokká vált kedvenceket: a Monk, a Dexter, vagy épp a Briliáns elmék után ezúttal a Tuti gimi támadhat fel hamvaiból.

Az eredetileg 2003-ban induló romantikus sorozat két észak-karolinai féltestvérről, Lucasról és Nathanról, valamint szerelmi ügyeikről szól. Egy idő után a The CW nevű adón lelt otthonra, ahol a csatorna és jogelődjei történetének negyedik leghosszabban futó szériájává vált a Supernatural, a Hetedik menyország és a Smallville után. Ez 9 évet, 9 évadot és 187 epizódot jelent. A Tuti gimi tette ismertté többek között Chad Michael Murray és Sophia Bush nevét is; a Dawson és a haverokkal és A narancsvidékkel együtt ezek alkották a szerelmes tinédzserdrámák tévés triumvirátusát.

A Variety szerint tizenkét évvel azután hogy 2012. április 4-én az utolsó epizódot is levetítették, mégis folytatódhat a Tuti gimi. Az eredeti főszereplők közül Sophia Bush, Hilarie Burton és Daneel Ackles nemcsak producerekként térhetnek vissza: előbbi kettő színészként is feltűnik majd, utóbbival még folynak az ezzel kapcsolatos tárgyalások. Az újrázásban az eddigi epizódokat is készítő Warner Bros. Television is részt vesz gyártóként, ám az új évad immár a Netflixre érkezik majd. Biztos azonban, hogy a Tuti gimi alkotója, Mark Schwahn a folytatásban nem vesz részt: 2017-ben az egyik főszereplő, Hilarie Burton szexuális zaklatással vádolta meg, szavait pedig a stáb több tagja is megerősítette. Az ekkor kipattant botrány arról szólt, hogy Schwahn rendszeresen zaklatta a színésznőket, fogdosta és csókolgatta őket, illetve borzalmas atmoszférát teremtett a forgatásokon, többek között hamis pletykákat terjesztett és megpróbálta egymásnak ugrasztani a szereplőket.

Nem a netflixes műsor lesz azonban az első alkalom, amikor a Tuti gimi szereplői újra összeállnak: 2021-ben Sophia Bush, Hilarie Burton és Bethany Joy Lenz Drama Queens néven podcastet indítottak, amelyben rújranézik a sorozatot, immár felnőtt szemmel megvitatva annak történéseit és betekintést adva a színfalak mögé is. 

A Tuti gimi első kilenc évadja itthon a Maxon nézhető.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk