A NER sztárpapja folytatja: „Minden, ami történt, nem véletlen, az Istennek ezzel is szándéka van”

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 8.

Belpol

Visszatért a TikTokra, de a volt pap nem reflektált arra, hogy ő maga évekig uszított a melegek ellen.

Nem sokáig bírta ki szereplés nélkül Bese Gergő atya, aki egy, a Karmelitában is látott akta szerint pap létére titkon meleg, melegorgiákra járt és pornófilm is készült róla.

Szombati közleményét követően most TikTok-videóban mentegette magát a NER kedvenc papja, aki a Karmelita kolostort és a Megafon irodáját is felszentelte. „Egy olyan út indul el, amelyre nem számítottam, amelyre felkészülni sem igazán tudok, de hiszek abban, hogy az Úristennek mindennel szándéka van” – mondta a pap, akit már felfüggesztettek a szolgálatban. „Tizenegy évig Gergő atyaként vittem mindenkit közelebb az Úristenhez és a Boldogságos Szűzanya szeretetéhez. Most Gergőként igyekszem ugyanezt tenni, mert hiszem, hogy minden, ami történt, nem véletlen, nem a véletlenek műve, az Istennek ezzel is szándéka van” – mondta, de nem reflektált arra, hogy szexuális orientációja ellenére éveken át uszított az LMBTQ-emberek és a baloldaliak ellen.

@besegergo Köszönöm ❤️ Szeretlek benneteket! ❤️ #gergőatya #tréningatya #besegergő ♬ original sound - 🎧🎵

A Bese-ügynek érdekes leágazásai vannak. Orbán Viktor eltávolította a vele közös képeket a Facebookról, a kormányzati média hallgat, a vasárnap.hu pedig szűkszavú közleményben magyarázza, miért szakítják meg a munkakapcsolatot vele a szélsőjobboldali portálon.

De a legmulatságosabb az volt, hogy Jurák Kata, a Pesti Srácok újságírója úgy tett, mintha emiatt mondott volna fel, és szemére hányta Huth Gergelyéknek, hogy összemossák a melegséget a pedofíliával, holott ő korábban vezércikkben tette meg ugyanezt.

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője úgy fogalmazott: „Mit gondolunk az utóbbi napok friss botrányáról? Elsősorban azt, hogy egy újabb kormányzati gumicsont, amellyel hazánk legsúlyosabb problémáiról, a nem működő államról és az ipari szintű lopásról akarják elterelni a figyelmet.” Magyar szerint a legijesztőbb, hogy ebben a rendszerben aktákat gyűjtenek minden, számukra veszélyes állampolgárról és zsarolnak mindenkit. „Nem véletlen, hogy az állampártból nyilvánosan nem mernek kilépni, vagy a gyűlöletkeltés ellen felszólalni. Hiszen, ha így tennének, a hatalom azonnal bosszút állna rajtuk is.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk