Három hónappal meghosszabbították az óbudai polgármester letartóztatását

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 13.

Belpol

Decemberig börtönben maradhat Kiss László.

Három hónappal, december 16-ig meghosszabbította a bíróság Kiss László óbudai polgármester letartóztatását – erősítette meg a DK-s politikus ügyvédje a Magyar Nemzetnek, hozzátéve, a bíróság végzése nem végleges.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Kiss Lászlót augusztus 14-én vették őrizetbe, majd a bíróság két nappal később elrendelte a letartóztatását. Kiss Lászlót, valamint alpolgármesterét, a júniusban őrizetbe vett Czeglédy Gergőt minősített vesztegetéssel gyanúsítják. A vád szerint Kiss László 2019-es polgármesterré választása után egy korrupciós hálót épített ki, amelyen belül megbízásokat adott baráti cégeknek, majd azok összegének egy részét visszakövetelte magának. A polgármester egyik korábbi munkatársa vádalkut kötött és ellene vallott, letartóztatásához viszont több gyanúsított vallomása is kellett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk