Nem áll meg háromnál a világ egyik legsikeresebb animációs filmje

  • narancs.hu
  • 2023. november 17.

Mikrofilm

Még a Jégvarázs 3 se készült el, de máris megrendelték a negyedik részt is.

Még nyáron futott végig a hír az interneten, miszerint podcast lesz minden idők legnagyobb bevételű animációs filmjéből, a Jégvarázsból, amely a klímaváltozásra hívja majd fel a figyelmet. A Disney-mese rajongóinak azonban nem kell egyedül a hangjátékkal beérniük: ahogy azt sejteni lehetett, a sorozat folytatódni fog – a meglepő talán az lehet, hogy mindjárt két résszel.

A Disney régi-új főnöke, Bob Iger egy amerikai tévéműsorban jelentette be, hogy már elindultak a munkálatok a harmadik részen, de rögtön belevágnak a negyedikbe is. A bejelentést épp azutánra időzítette, hogy a Hong Kong-i Disneylandben megnyílt a legújabb, Jégvarázs-tematikájú szórakoztatópark. „Lényegében ezek a fizikai megtestesülései a legnagyszerűbb történeteinknek, amelyeket elmeséltünk. A Jégvarázs pedig az egyik legértékesebb sorozatunk, nagyon sikeres film” – fogalmazott Iger, aki ezután azt ecsetelte, a legújabb vidámparkjuk milyen remek funkciókkal bír.

A céget 2005-2020 között irányíró Iger tavaly tért vissza minden idők leghatalmasabbra hízott stúdiójának élére. A rivális Warner Bros. Discovery stúdió vezetőjéhez hasonlóan úgy néz ki, ő is a még több folytatásban és franchise filmben látja a sikerhez vezető utat: a Zootropolisból és a szebb időket látott Toy Storyból is további filmeket jelentett be. Az első Jégvarázs amellett, hogy segített megoldani az évtizedes Gyatlov-rejtélyt, egy ideig a legnagyobb bevételű animációs filmnek számított, míg a remake-elt Az oroszlánkirály, és saját folytatása le nem győzte. Azóta az idei évben a mozikat felszántó Super Mario Bros.: A film is megelőzte a pénztáraknál, a Disney gondolkodása szerint tehát épp itt van tehát az ideje, hogy előálljanak egy újabb résszel – vagy inkább kettővel.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk